Soms kan het nodig zijn, bijvoorbeeld voor een snelle analyse op afstand, om de flightlogs uit de remote te halen en deze naar ons op te sturen. De flight logs haal je op de volgende manier uit de remote:

In het hoofdscherm druk je rechts onderin op de 4 vierkantjes:

Vervolgens druk je op file manager:

Dan klik je op internal storage:

Dan klik je nogmaals op internal storage:

Vervolgens ga je naar de map DJI:

Dan klik je op de map waarin de naam van je app staat. In dit geval DJI Pilot:

Vervolgens klik je op FlightRecord:

En daar vind je de Flightlogs van de remote. Deze kun je bijvoorbeeld naar een USB stick kopiëren om ze eraf te halen: